Internetvention is opgericht in oktober 2000 en houdt zich bezig met het hosten en ontwikkelen van software en websites voor zowel het midden- en kleinbedrijf als particulieren.

Onze doelstelling is het afleveren van een maatproduct conform uw wensen door het logisch combineren van ontwerp en techniek, waarmee u zich als bedrijf op het internet kunt presenteren en waarbij het accent ligt op de bereikbaarheid van de site, daar een site niet alleen mooi en duidelijk moet zijn, maar vooral door potentiŽle klanten bezocht dient te worden.

Omdat internet in de toekomst een steeds belangrijkere bijdrage zal leveren aan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, is het voor startende ondernemingen van groot belang zich meteen goed op internet te presenteren. Speciaal voor deze startende ondernemingen geeft Internetvention een starterskorting op webhosting en domeinnnaam voor het eerste jaar.

Een belangrijk onderdeel van de samenleving vormen stichtingen en verenigingen die door vrijwilligers worden geÔnitieerd. Ook hiervoor hanteert Internetvention een speciaal tarief of zal trachten hier subsidie voor te verwerven bij gemeente of overheid.