Aktueel:

Augustus 2006
Door dat de oude server inmiddels 6 jaar oud is hebben we een nieuwe server online. Hierdoor zijn er een aantal veranderingen voor het gebruik, de webmail kunt u nu vinden onder http://webmail.uwdomein.nl en voor de komen de week zal er nog extra software worden ge´nstalleerd voor de beveiliging en antiSpam en virus. Mocht u hier van hinder ondervinden alvast ons excuus hiervoor.

Maart 2006
Internetvention zet www.Gooischechat.nl online als voorbeeld met gebruik van PHP-Fusion. Een eenvoudig te beheren site met veel mogelijkheden.

Januari 2006
Internetvention zet www.Uw-Zaak.nl online als voorbeeld voor eigen templates voor gebruik met SiteManager«.

November 2005
Internetvention zet www.HetGooi.Net online voor gebruik samen met SiteManager« waarmee de ontwikkeling van de site in combinatie met de software helemaal is afgerond.

November 2004
Server update in de nacht 3 naar 4 november.

September 2003
Bekend is dat de worm Sobig.F op 10 september eindigt, toch willen wij u er op wijzen dat nog niet helemaal bekend is welke gevolgen Sobig.F heeft op het besturingssysteem Windows. Wij adviseren u dan ook rekening te houden met het opslaan van uw wachtwoorden op uw PC.

Augustus 2003
Naar aanleiding van het effect op het mail verkeer door de worm Sobig.F is de server aangepast, zodat mail met een virus in quarantaine wordt gezet. Mocht u mail willen versturen met een exe bestand adviseren wij u deze eerst te zippen voor dat u het verstuurd.

Februari 2003
Upgrade server met extra geheugen voor een snellere verwerking van sites en mail.

Januari 2003
Op alle domeinen is webmail ge´nstalleerd voor het online kunnen lezen en mailen van uw eigen account. Zie meer onder de helpdesk.